Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til underholdning til barnebåd i 2021. Vi har på denne side, fundet frem til en masse underholdende indslag for både børn og voksne til barnedåben, der kan være med til, at sætte lidt fut i festen, det hele behøver jo ikke, at være suppe, steg og is.

Underholdning for børn på hoppeborge til barnedåben

Skal der en del børn med til barnedåben, så er det måske en god idé med en hoppeborg. Hoppeborge er super populære blandt børn og søger for de er underholdt i mange timer.

En hoppeborg koster typisk fra 900 kroner og opefter at leje til ens arrangement også er der rigelig mulighed for at give den fuldgas.

Se udvalget af hoppeborge fra vores udlejningsfirma Delta Fun på Sjælland, Lolland & Falster

Aktivitetsbaner for hele familien til barnedåben

De fleste er faktisk ikke klar over det, men der er altså ikke kun ungerne, der kan hoppe rundt på hoppeborge til en barnedåb, der er nemlig også lavet en masse forskellige hoppeborge, hvor de voksne også kan lege med.

Der findes mange forskellige typer af hoppeborge og aktivitetsbaner, hvor hele familien kan få glæde af nogle sjove timer.

Fremtidskapsel – Gæt barnets fremtid

tidskapsel

Fremtidskapsel er en sjov lille leg, hvor alle gæsterne til barnedåben, skal spå om barnets fremtid.

Hvordan leger man fremtidskapsel legen til en barnedåb:

  1. Alle gæsterne får et lille stykke papir
  2. På papiret skriver de ned, “hvad de tror barnet bliver god til”, “Hvad barnet ikke kan lide” og “Hvad barnet vil blive helt vild med” også udfylder de en lille personlig hilsen.
  3. Alle gæsternes svar og hilsner bliver lagt ned i en æske, dåse eller lignede og bliver forsejlet.
  4. På tidskapslen skriver man, hvornår den må åbnes fx til konfirmationen eller når barnet bliver 18 år gammel, hvor det skal læses op til festen.

Da det er meget normalt, at få ting i sølv til ens barnedåb, så kunne billede oppe over måske være et godt bud på en tidskapsel, hvilket kan købes på amazon

Lave din egen candy floss eller slush ice

barnedaab 1

Slush ice maskinen dukker op til flere og flere privatfester, men nu er candy floss maskinerne altså også begyndt at spøge. Du kan leje en Slush ice maskine for ca. 500 kroner og en candy floss maskine for ca. 400 kroner, dertil kommer forbrugsvare.

Hvis du er medlem af vores Nuttet baby klub, så kan du spare penge på at leje disse maskiner til din fest på hele Sjælland, Lolland og Falster.

Det er gratis at være medlem af vores Nuttet baby klub og du får adgang til en række fordele og rabat ordninger, der kan bruges til jeres barnedåb.

Musik til barnedåben

musik til barnedaab

Live musik til barnedåben er bare super hyggeligt og ikke nok med det, så har man også en der kan synge for, når der skal synges ved maden. Der er næsten altid et par festsange man skal igennem og hvis ikke andet, så er der jo tak for mad sangen.

Det er meget med forskel, hvad prisen er for musik til barnedåben koster, alt efter, hvor mange timer man booker dem.

Se liste over lokale musikere og DJ’s du kan booke til jeres barnedåb

Lav en Video Gæstebog eller video hilsen

lav video til konfirmation 980x551 1

Det kan godt være, at den lille nyfødte ikke kan huske taler, sange og i det hele taget dåbsfesten, men det er så her, at en video gæstebog er nyttig, hvilket giver et sjovt tilbageblik på festen og det er en lille hilsen, som man kan vise til konfirmationen lidt på samme måde, som med tidskapslen.

Ansigtsmaling eller ballonmand til barnedåb

Vi kan ikke lave en liste over underholdende indslag uden, at have en tryllekunstner eller ballonmand med på listen til barnebåden. Dette er en super sjov måde at underholde gæsterne på. mange tryllekunstnere tilbyde 30 minutters show, hvor det nærmest er et standup show nede imellem gæsterne, hvilket har det med at få grinet frem.

Du kan se priser og bestille en ballonmand eller ansigtsmaling her

Top anbefalinger til barnedåb

7 Sjove & personlige barnedåbsgave idéer
Hvor meget giver man for i dåbsgave i 2021?
Underholdning til barnedåb i 2021

Har du sjove en sjov idé til underholdningen til en barnedåb, så smid den hernede under i en kommentar.