Det er ikke kun den lille nyfødte, der skal have fint tøj på til barnedåben, det er også Mor, Far og alle gæsterne der skal finde det helt rette outfit til barnedåben, ligesom til konfirmationen.

Derfor har vi lavet dette lille indlæg med lidt inspiration til tøjet for både den lille, der skal døbes, Mor, Far, søskende og gæsterne. så alle kan finde det rette outfit til barnedåben.

Læs også: Har du ikke allerede lavet en huskeliste, så har vi lavet en til dig, hvor du også kan få tilsendt en tjekliste til barnedåben

Hvad har man på til barnedåb af tøj?

Sidder du og undre dig over, hvad du skal have på af tøj til barnedåben, så er det ganske forståeligt. For det er et problem de fleste af os kender. Der er nemlig meget stor forskel fra barnedåb til barnedåb, hvor formelt både festen og tøjet er.

Tøjet til en barnedåb er forholdsvist formelt, men kan godt læne sig op af en mere casual tøjstil. Det fortrukne barnedåbs jakkesæt til mænd er typisk mørke jakkesæt med blæser jakke, skjorte & slips, hvor det fortrukne tøj til barnedåb til kvinder er kjoler, nederdele eller et smart 2 delt sæt.

Dåbskjole og andet tøj til barnedåb til den nuttet baby

Hvornår afholder man en Barnedåb?

Der er lidt forskel på, hvad dåbstøjet typisk indebære alt efter om det er barnedåbstøj til en dreng eller pige. Men langt de fleste holder fast i dåbskjolen i kirken.

Barnedåb tøj til dreng
Som vi nævnte oppe over er der mange, der vælger en dåbskjole til deres dreng i selve kirken også en sød lille skjorte med en butterfly eller slips til selve festen.

Babyshower et rigtig godt udvalg af tøj til drenge i en masse forskellige størrelser og farver.

Barnedåbstøj til piger
Du kan sikkert allerede nu forstille dig jeres lille pige i en dåbskjole med en sød lille sløjfe og hun skal da også være fin til sin første store fest.

Barnedåbstøj til piger fra Babyshower

Tøj til barnedåben til mor

toej til barnedaab mor

Er der noget bedre end, at have en lovlig grund til at shoppe løs?

Og efter alt hvad du har været igennem med både graviditet og fødsel, så er det på tide, at du, som mor får frit slag til at finde en kjole til barnedåben.

Vi ved godt, at du sikkert har nogle faste steder, du plejer at finde dit tøj. Men derfor vil vi nu alligevel komme med nogle bud til et par shops, hvor du kan finde nogle lækre ting til dit outfit til barnedåben. Der skal jo gøres lidt ekstra ud af den den dag.

Her finder mor kjole til barnedåben og andet Dametøj

Accessories til mor

Tøj til barnedåben til Far

tøj til barne dåb til mænd - på billede ses far og storebror tage tøj på til barnedåb

Det er en helt ny verden, der bliver åbnet døre til, når man bliver Far for første gang. Det kan godt være man siger, at man træder ind i de voksnes rækker ved en konfirmation, men langt de fleste mænd, bliver først rigtige mænd i det øjeblik de holder deres lille nyfødte i deres arme.

Så derfor er barnedåben også noget helt specielt, hvor farmand for første gang skal holde tale i sin nye rolle som Far, Hvor man både har et kæmpe ansvar for den lille nye og gerne vil være en cool og smart far, måske med et par enkelte far jokes.

Herretøj til barnedåb til Far

Tøj til barnedåben til børn

toej til barnedaab til boern

Inspiration til tøj til gæsterne

Skal du være gæst til en barnedåb og på udkig efter det helt rette barnedåb outfit, så har vi et par forslag til, hvor du bør shoppe og finde tøjet der lige passer dig.

Tøj til barnedåb for kvinder

toej til barnedaab kvinder shoppingtur

Der findes en masse dametøj der egner sig rigtig godt til en barnedåb og når alt kommer til alt, så drejer det sig vel mest om, at finde et outfit, der lige er ens stil.

Vi har været lidt rundt på nettet for at lede efter nogle gode shops, der har en masse lækre brands at byde på, der passer til en barnedåb.

Dametøj til barnedåb til gæster

Accessories til kvinder

Herretøj til barnedåb for mænd

Når det kommer til Herretøj til en barnedåb, så er mændene typisk splittet op i 2 grupper. Dem i jakkesæt og dem i lidt mere casuelt outfit til barnedåben.

Herretøj til barnedåb til gæster

Top anbefalinger til barnedåb

7 Sjove & personlige barnedåbsgave idéer
Hvor meget giver man for i dåbsgave i 2021?
Underholdning til barnedåb i 2021