Her på siden kan du læse lidt om de økonomiske tilskud til barnedåb, som du kan få i forbindelse med Navngivningsbidrag/dåbsbidrag, samt andet hjælp til afvikling af barnedåben, der godt kan være en lidt stor mundfuld for en enlig forældre eller udsatte børnefamilier.

Vi har lavet dette indlæg, for at give dig et indblik i, hvilken hjælp du kan søge til at dække udgifterne til barnedåben, der selv når den er billig koster en del (Se hvad en barnedåb koster her)

Som enlig forældre, har man mulighed for, at søge dåbsbidrag fra den anden forældre til barnet. Dåbsbidraget er et engangsbeløb, på 1.278 kroner i 2021. Kan i ikke blive enig om betaling af beløbet, så kan du i Familieretshuset søge om, at de fastsætter, hvorvidt du er berettiget til bidraget.

Har du ikke allerede nu lavet en Huskeliste til barnedåben, så har vi en tjekliste til dig, som du kan få tilsendt.

Søg økonomisk hjælp til barnedåb som enlig forsørger

Er dig og den anden forældre gået fra hinanden og bor i ikke sammen og står du med barnedåben alene, så har du altså mulighed for, at søge Navngivningsbidrag/dåbsbidrag fra den anden forældre.

Dåbsbidraget er et engangsbeløb, der er sat til 1.278 kroner i 2021.

Langt de fleste forældre, kan godt blive enige om et beløb og hvordan de afvikler barnedåben, men det er desværre ikke alle, der er så heldige.

Så hvis du og den anden forældre ikke kan blive enige om dåbsbidrag, så er der hjælp og hente.

Du kan via Familieretshuset søge fastsættelse navngivningsbidrag/dåbsbidrag, der er et engangsbeløb, som er fastsat til 1.278 kroner i 2021.

Der er også mulighed for, at søge Barselsbidrag, hvilket er på 1.529 kroner i 2021 og betales i 3 måneder, samt Fødselsbidrag, der også er et engangsbeløb, lige som dåbsbidraget og lyder på 878 kr kroner i 2021.

Søg hjælp til barnedåb fra private fonde & legater

Udover du kan søge bidrag fra den anden forældre, så er der også en række fonde og legater du kan søge, hvor det er meget individuelt og man få tildelt tilskud og hjælp.

Legatbogen, kan du lede efter legater, hvor du kan søge om økonomisk hjælp til barnedåben.

Søge støtte til aktiviteter til barnedåben.

Helena og Jeg (Justian) og vores 5 børn, der står bag Nuttet Baby, vi driver også Delta Fun, som du måske har set i Forsidefruerne på TV3, der er et familie fortagende, hvor vi er 3 generationer involveret i driften.

Udover vi udlejer sjove aktiviteter til fester, så støtter vi også et hav af arrangementer hvert år, lige fra Knæk Cancer i Roskilde, Stafet for livet i Hørsholm til små private arrangementer, som børn der er ramt med kræft, der er har brug for en god oplevelse.

Og det er her jeg vil gøre jer opmærksom på, at vi hvert år bruger 5-10% af vores omsætning på at støtte arrangementer for personer, der har hårdt brug for en god oplevelse.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at hvis du sidder i en hård situation, så har du mulighed for, at søge om støtte til sjove aktiviteter lige fra en slush ice maskine til en hoppeborg til barnedåben. Vi kan desværre ikke garantere, at din ansøgning bliver godkendt til støtte, da vi desværre ikke har mulighed for at hjælpe alle i nød, Men det er vigtigt for os, at vi gør hvad vi for at hjælpe folk i nød.

For at komme i betragtning, skal du sende en mail til Helena på [email protected] med emne “Ansøgning om hjælp til privat arrangement”

Vi håber dette indlæg kan hjælpe dig med økonomien, så der også bliver plads til lidt god underholdning til barnedåben.

Har du spørgsmål til, hvordan man kan få økonomisk tilskud til barnedåben eller brænder du inde med et godt tip, så smid en kommentar herunder.