Vil du gerne finde den helt rette gave og have med til et babyshower du er inviteret til eller som du selv er med til at planlægge?

Så kommer vi med nogle forslag til nogle super fine babyshower gave idéer, som helt sikkert vil falde i god jord her.

Men inden vi kan give på hvad man bør give i gave, så er vi nød til, at tage udgangspunkt i hvad et babyshower egentlig er for bedst at kunne matche, hvad der ville være passende at give i gave.

Hvad er et babyshower?

For at finde ud af, hvad man skal give i gave til et babyshower er vi nød til at kigge på, hvad et babyshower egentlig er.

Babyshower er et arrangement, der bliver afholdt i slutningen af graviditeten eller kort efter den nyfødte baby er kommet til verdenen, for at fejre den vordende eller nybagte mor. Grunden til at det hedder babyshower, er fordi man bader/overøser (shower) moren i gaver til babyen.

Hvor meget giver man for i gave til et babyshower?

Der er ingen faster regler for, hvor meget man skal give i babyshower gaver og det drejer sig mest om, at overøse den vordende mor med gaver til den lille, så mange gange kan antallet af gaver være mere vigtigt end selve beløbet, så moren føler sig mere parat til, at den lille kommer. Det er også en god idé at sætte sig lidt ind, hvad der allerede er købt til den lille, så man kan supplere op.

At give mellem 150 – 350 kroner i babyshower gave anses for at være et anstændigt beløb blandt venner og familie og det drejer sig mest om, at overøse den vordende mor med gaver til den lille baby end, hvor meget det endelig beløb render op i.

Dermed ikke sagt at man behøver, at holde sig inden for disse beløber når man køber gaver. Har man lyst og mulighed for det, så drejer det sig bare om at overøse med gaver, så den lille bliver lidt forkælet fra start af.

Hvad giver man i gave til et babyshower?

Man kan hurtigt købe sig fattig i gaver til sådan en lille størrelse, for der findes virkelig mange nuttet gaver, som man kan give til et babyshower. Faktisk kan det hurtigt blive et større problem at vælge fra i sidste ende.

Babyshower gaver, som moren oftest overøses med til den lille baby er bamser, et nuttet sæt babytøj, nusseklude med navn, sutter eller frugt feeder sutter, baby starterkit og andet babyudstyr i en prisklasse fra 150 til 350 kroner.

Herunder har vi fundet lidt forslag til gaver du kan overøse moren med til den lille baby.

Personlig gave ideer

Ønsker du at give en lidt mere personlig gave til et babyshower du er inviteret med til end en bamse, et sæt babytøj eller en pakke bleer, så har vi fundet et par forslag til dig, der helt sikkert vil gøre indtryk.

Karikaturtegning eller maleri af den vordende mor eller den lille baby

En lidt speciel gave til et babyshower kunne være en Karikaturtegning eller et maleri af den vordende mor eller den lille nyfødte baby, hvis barnet da ellers er født. Det kunne også være et maleri, hvor Mor og Far og eventuelle søskende også er med på.

Se muligheder her

Armbånd m. graveringsplade, rød hjerte – Pia & Per

armbånd i dåbsgave

Måske er dette lille søde armbånd en gaveidé.

Dette armbånd har en graveringsplade, hvorpå der kan graveres barnets navn og dato (Hvis barnet er født ellers kan der graveres på senere tidspunkt). Det lille vedhæng forestiller et smukt rødt hjerte

Armbåndet måler: 15 cm.
Vedhænget måler: 10 x 8 mm.
Materiale: Rhodineret sølv og emalje

Se flere informationer om smykket her

Vores babyshower gaver tips

Et babyshower er et hyggeligt event, der jo i bund og grund går ud på at overøse forældrene med gaver, da der er en del udgifter ved at anskaffe alt det babyudstyr man skal bruge. Så her kommer nogle gave idé tips, der kan være med til at gøre hverdagen lidt lettere for de kommende forældre.

Baby uro med musik, Projektor, natlys og fjernbetjening

baby uro med musik i barnedåbsgave

På vores nuttet baby kontor, har vi brugt mange timer på, at finde den helt rette baby uro, som er lidt udover det normale. Denne baby uro har både søde figurer, spiller musik, har en natlampe og også en projekter til at kaste mønstre op på væggen.

Dette er en luksus udgave af en baby uro og i vores optik en genial gaveidé til et babyshower.

Se drenge og pige model her

Frugt feeder sut starterkit

baby sutter med frugt

Frugt feeder sutten er bare en super opfindelse og et kæmpe hit hos mange forældre. Dette skyldes, at frugt feeder sutten er en let måde at servere frugt på, hvor man ikke skal være bange for, at den lille størrelse for frugt kød galt i halsen.

Frugt feeder sutten er også er et godt værktøj, når det kommer til lindring, når barnet skal til at have tænder.

I Vores frugt feeder sut starterkit, der får man 3 ekstra suttehoveder med i 3 forskellige størrelser, så den er klar til brug lige meget alder.

Find mere information om vores Frugt feeder sut starterkit her

Praktiske gave ideer

Hvad køber man til en vordende mor i babyshower gave?

Vores anbefalinger til Babyshower:

Sjove lege til babyshower
Gaveideer til babyshower
Frugt feeder sutter er den perfekte gaveide til et babyshower
Den ultimative baby uro med musik, natlampe og projekter er en populær gave til den lille nuttet baby