Der er mange ting, som du skal huske når du får en lille nuttet baby, faktisk er der allerede en masse man skal huske mens man er gravid. Så derfor har vi lavet dette indlæg, hvor vi giver dig et komplet overblik over huskelister til jeres nuttet baby.

Huskeliste før baby kommer

Huskeliste til babyudstyr

Har du brug for en huskeliste over babyudstyr for, at sikre, at du har alt det, der bliver brug for. Så har vi lavet en komplet liste over babyudstyr delt op i kategorier, så du let kan skabe dig et overblik over, hvad du skal bruge i de forskellige rum og situationer i hverdagen.

Der er nemlig ret mange ting du har brug for, lige fra seng/vugge til baby uro og babygitter og det kan være svært at danne sig et overblik og hvad man lige mangler, når man skal bruge så meget udstyr.

Se huskelisten over babyudstyr her

Huskeliste til Fødsel / Huskeliste til hospital

Det er svært at forudsige, hvornår en fødsel går i gang og lige pludselig skal det hele gå lidt stærkt, så derfor er det en god idé, at du har styr på huskelisterne til fødslen på hospitalet og det hele pakket i god tid.


Vi har derop lavet en komplet huskeliste med alt det du bør pakke til fødslen på hospitalet. Så her er der både tænkt på, hvad der skal pakkes til Mor, Far og den lille Baby men også transporten hjem fra hospitalet.

Se huskeliste til fødsel på hospitalet her

Huskeliste til barnedåb

Der er virkelig mange ting man skal huske, når man skal planlægge en barnedåb og det kan virkelig godt være lidt af en mundfuld, så derfor har vi lavet en komplet huskeliste til barnedåben og hvor du kan få tilsendt en tjekliste til barnedåben, så du er sikker på, at du har husket det hele.

Huskeliste til barnedåb

Baby Huskeliste til ferier

Baby Huskeliste til vinter & Sommer

Mangler der en huskeliste du har brug for, så smid os en besked herunder, så vi kan få oprettet den.