Der er mange, der gerne vil afholde deres barnedåb i haven, hvilket giver god mening især i forårs og sommer månederne, hvor alt blomstre. Der er lidt af et mirakel er sådan en lille nuttet baby er kommet til verden, så hvorfor ikke afholde barnedåben lidt i magiens ånd.

I dette indlæg, der kan du finde inspiration til jeres barnedåb i haven, hvor der er gjort lidt ekstra ud af det og hvor magi og fantasi for lov til at løbe lumsk.

Slush ice til barnedåben i haven

slush ice i baghaven

En barnedåb i haven kan, hvis ellers vejret er med os, godt blive en varm oplevelse, så ville det ikke være lækkert med en iskold slush ice at køle sig ned på, mens man nyder vejret i haven under barnedåben?

En hoppeborg til ungerne

hoppeborg til barnedaab

Det er altid godt med noget sjovt at aktivere ungerne med til en barnedåb og her kunne en hoppeborg let underholde dem i mange timer. Der er mange steder man kan leje en hoppeborg henne i Danmark, det er dog vigtigt at sikre sig, at den hoppeborg man lejer er godkendt og synet, samt at firmaet bag er forsikret.

Se udvalg af hoppeborge fra vores firma Delta Fun her

Unicorn race for hele familien

Jeg ved godt, at jeg startede med, at sige at en barnedåb i haven gerne skulle være magisk og fyld med fantasi og det er netop her, at vores unicorn hoppers / enhjørning ræs kommer ind i billede.

Skal der laves lidt underholdning i form af et lille stafetløb, så kunne vores unicorn race godt være en god mulighed. Vi har unicorns i både børn og voksen størrelse og man kan sammensætte dem med tosse/promillebriller, hvis det skal have lov til at stikke helt af til barnedåben med sjov og spas.

Lej unicorn race her

Top anbefalinger til barnedåb

7 Sjove & personlige barnedåbsgave idéer
Hvor meget giver man for i dåbsgave i 2021?
Underholdning til barnedåb i 2021